Puromuz2.com: Türkiye Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerkâriniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar silme size özeldir. Fakat yine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç derece var! 1- Puro Seçimi Ben bu hatmda günün her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Denetçi Ika Yabancı prodüksiyonı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini denetleme buyurmak gerekir. Bu Toscanello ciğerin muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da tecrübe cihetılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce mutlaka bilinmesi gereken yaşamsal bir şart şurt var. Puro yalnızca amma yalnızca kokusuz coşkunlukle yakılır! Puro her bugün evet bütan gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve alaka icap. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat değer. Puroyu yakarken alaz puroya kazık bahsetme etmemelidir. Ateşli maviliği purodan beş altı münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yakaı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 gömlek eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken bütün tabanğın yeksan yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda tekdüze bir şekilde 360 gömlek döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına katıksız alevli çakmalara bakarak beş altı henüz uzakta tutmanızda fayda var. Zira, bu yol çakmaklar çok etli canlıdür ve zait yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi katıksız alevli çakmaklarla, beş altı bugün alabilir. Bu müddet size çağ kaybı kabil delikükebilir amma puro götürüm ve çalışma icap. 5- İyi Yandığını Denetçi Ika Şimdi puroyu kesinlikle yaktığınımızı denetleme edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonra aksi çevirip didarünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe hava üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün ayak kıpkırmızı ise yakma kârlemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yakaı tam yanmamışsa, şu demek oluyor ki bütün ayak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu munsapınıza gdolayın. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kısım da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Uçukçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz ciğerime müheyya. Evet evet siz müheyya mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıuğursuz çıuğursuz ciğerilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azından 40 saniye oyalanmak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da vakit kaybetmeden hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar çığlıklaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Kötü rahatçe ağıza doldurulur ve tat almaçların dumanla ikazlmasına onay verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz dumanünden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıekeın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz az nazarıitibar gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini sıkı temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri sıkı temizlediğinizden güvenli olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeniden yakma sorun örgütleme etmez. Fakat aşiret prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda artan oranda acılık hissedeceğinizi kaydetmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl ayrıca henüz uzun bir müddet de saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve nasıl şart olan 2 şart şurtı mazmunız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın havaın alev dereceıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız hava sıcaklığının 16 ila 18 gömlek beyninde başüstüneğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız az çok zordur. Bu yüzden hava sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza lazım yoktur. Ancak kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza havaını yaratmanız ülkü olandır. Çünkü bu durumda hiçbir sorun ile karşıtlaşmazsınız. Saklama havaı sıcaklığında esas sorun havaın soğuk değil zait hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza havaı 22 derecenin üzerine çıktığında duman böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza havaının nemidir. Bağıl nemin ülkü aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer zait kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Kuşkusuz rutubet muhafaza havaı sıcaklığına bakarak trok gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza havaı sıcaklığını sabitlemenizde fayda vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ülkü olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir hava geçirmeyen kutu, dolap ayrıca ve ayrıca hava geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza havaının hava geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak nasıl hava geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En yerinde humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları nasıl hava geçirmedikleri ciğerin öteki rakiplerine kocaman fark atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz mutlaka bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Bir yanıt yazın